De trendigaste kläderna just nu

Det här med att hålla sig moderiktig kan kännas svårt. Därför har vi i det här inlägget valt att ge dig som läser tips på några kläder och accessoarer som är trendigast just nu.

Munskyddet

Munskydd är både trendigt och en trygghet för dig som vill minska risken att du blir smittad av coronaviruset eller av en vanlig förkylning. Innan pandemin var munskyddet något som främst användes av sjukhuspersonal och av människor i Asien. Numera är munskyddet både en trendig accessoar och ett sätt att skydda sig på. Det går bra att köpa vanliga medicinska munskydd. Men om du vill vara säker på att munskyddet passar din utstyrsel ska du satsa på ett munskydd som både är snyggt och skyddande. Det finns till exempel munskydd i textil. Det finns även snygga munskydd med tryck som gör det möjligt för dig att bära ett munskydd du designat själv.

Västen

Västen är ett plagg som fått lite av ett uppsving det senaste året, särskilt under de kallare månaderna. Då är det snyggt och trendigt att ha en stickad väst över en tröja. Du kan också välja att bära en väst med dun eller ett annat värmande material för att vara säker på att du håller dig varm.

Tracksuiten

Tracksuiten är en tvådelad dräkt av ett mjukt material. En del kan tycka att det ser aningen för avslappnat runt att gå runt i tracksuits eftersom det är mjukiskläder. Men faktum är att tracksuits är bland det trendigaste du kan bära just nu. Det finns många olika tracksuits att välja bland. Just nu är det inne med de tracksuits som kommer från sportmärken. Till exempel Adidas.

Blazern

Att bära en blazer, eller en kavaj är trendigt just nu. Allra helst ska du välja en blazer som är lite större och bära den tillsammans med cykelbyxor om vädret tillåter. Annars är det snyggt att bära en blazer till ett par kostymbyxor. Om du vill vara riktigt trendig ska du investera i en kavaj och ett par byxor av samma märke och färg. Det som är bra med dessa plagg är att de är snygga och enkla att matcha med andra plagg.

Cykelbyxan

Ett annat exempel på ett plagg som är trendigt just nu är cykelbyxan. Cykelbyxan är ett par tights som slutar på låren. Ibland kan de ha en spets i kanten. Det är särskilt trendigt att kombinera cykelbyxan med en t-shirt eller en sweatshirt som är oversize.

Färger och material

Vi avslutar detta inlägg med att gå igenom vilka färger och material som är allra trendigast att bära just nu. När det kommer till färger kan du gå två vägar: antingen väljer du att bära kläder i jordnära färger som beige, grönt, vitt och brunt. Men du är minst lika trendig om du väljer något mer färgstarkt som rosa eller gult. Du kan också välja en pastellfärg. När det kommer till material är kläder gjorda av linne det som är trendigast just nu.