Halloweenkostymer som passar kompisgänget

Förra året var det många som deppade över att det inte blev något halloweenfirande. Pandemin satte stopp för många festligheter, men i år är det äntligen dags att få klä ut sig och festa tillsammans med vänner igen. Planerar du och dina vänner en rolig halloweenfest kanske ni också funderar på matchande outfits? Härligt! Att klä ut sig tillsammans med en outfit som håller samma tema är ett riktigt roligt sätt att känna gemenskap och ni får också en hel del fina bilder att titta tillbaka på.

Vad är det då för kostymer som man ska välja om man vill ha matchande outfits med sina vänner? Ja, det beror bland annat på hur många ni är, vad det är ni vill efterlikna och hur mycket pengar ni är beredda på att lägga på kostymerna. Här nedan har vi plockat fram några riktigt roliga tips för det lilla såväl som det stora kompisgänget. När ni ändå är igång och väljer kostymer kan ni passa på att köpa fina dekorationer för rätt stämning på festen. Du hittar en och en annan läskig dekoration till halloween på nätet med snabb leverans och låga priser!

 

Halloweenkostymer för många personer

1. Squid game

Har du ännu inte sett succéserien Squid game är det dags att sätta på Netflix! Vill ni klä ut er till något riktigt läskigt och skrämmande rekommenderar vi att ni väljer spelledarna från serien. Outfiten är enkel att fixa på egen hand och kräver inte mycket pengar eller stora medel. Orkar ni inte sätta ihop kostymerna själva finns de att beställa online.

2. La Casa de Papel

Ytterligare en Netflixserie som har tagit människor med storm är La casa de papel och här kan ni med fördel klä ut er till den välkända rånarligan. Återigen är det inte mycket som behövs för att ”pull it off” och du hittar billiga masker i de flesta kostymbutiker.

3. Familjen Flinta

Alla halloweenkostymer behöver faktiskt inte vara läskiga, utan kan istället vara roliga och charmiga. Är ni tre eller fler i kompisgänget kan ni klä ut er till familjen Flinta. Här finns karaktärer som Fred Flinta, Wilma, Pebbles, Barney, Betty, BamBam och inte minst Dino.

4. Smurfarna

Att klä ut sig till surfarna är ett roligt och mycket underhållande sätt att fira halloween tillsammans. Här gäller det dock att ni först kommer överens om vem som ska vara vilken smurf. Kanske väljer ni den äldsta i gruppen till Gammelsmurfen, medan blondinen får vara Smurfan. Glöm inte bort att även inkludera Buttersmurfen, Klumpsmurfen och Gargamel. Psst! Använd heltäckande blå kläder så slipper du stå och tvätta bort kroppsfärg i timmar!