Investera i sminket som lyfter modet

Mode och smink hör ihop. Det finns så mycket smink att välja mellan. För att lyfta din outfit ska du investera i några sminkklassiker som kan göra stor skillnad, vare sig du älskar mycket makeup eller föredrar den mer naturliga looken.

 

Ögonbrynspenna

En riktig sminkklassiker är ögonbrynspennan. Det är många som glömmer just ögonbrynspennan. Om du gillar den mer naturliga looken är ögonbrynspennan en verkligt bra vän. Med en bra ögonbrynspenna får du vackert definierade ögonbryn. Har du för lite ögonbryn så kan du enkelt skapa ögonbryn som på ett snyggt sätt ramar in ansiktet. En annan fördel med en ögonbrynspenna är att väldefinierade ögonbryn gör att dina ”pandaögon”, ringar under ögonen, inte syns på samma sätt. Det blir helt enkelt en synvilla som gör dig snyggare. När du köper en ögonbrynspenna bör du satsa på en färg som matchar din övriga sminkning, hud och hårfärg. Köp din ögonbrynspenna på Apotek Hjärtat som har märken som No7, IsaDora, Maria Åkerberg, IDUN, Makeup Revolution, Ardell och Soap & Glory Archery.

Bronzer

Skaffa en bronzer som passar din hudton. Det är många som bara använder bronzer sommartid, men lite bronzer året om ger dig en fräsch färgton. Passar både dig som gillar att vara kreativ med smink, och dig som vill se mer naturligt ”osminkad” ut.

Ögonen

Satsa på ögonen. Förutom ögonbrynspenna, så gör mascara och concealer mycket. Lyft fram dina ögon genom att hitta mascaran som verkligen passar din stil. Antingen satsar du på en mascara som ger dig härliga tjocka fransar med mycket volym eller en mascara som ger ögonfransarna lite extra hjälp. Bara lite mascara kan göra mycket. Detsamma gäller concealer. Investera i en concealer i din hudton, så döljer du enkelt både blemmor och ringar under ögonen. Snygga ögon inramade med ögonbrynspenna är pricken över i:et för hela looken. Dina kläder och din sminkning hör ihop och skapar tillsammans en helhet.