Kläder och textilier

Textilier kommer i många olika former, och ofta tänker vi främst på kläder när vi hör ordet. Dock innefattar ordet så mycket mer, liksom lakan, påslakanset och handdukar.

Ofta är vi väldigt noggranna med att uppdatera vår klädgarderob efter säsong för att vara trendsäkra, men lika självklart är det inte med andra textilier. En produktkategori som många tycks glömma om att uppdatera är just handdukar och påslakan och övriga textilier som förvaras i ett linneskåp. Dessa kan, om man hanterar och bevarar de rätt, hålla väldigt länge. Dock tenderar de att bli utslitna snabbare än exempelvis klädesplagg då man rekommenderar att tvätta de på ett högre gradantal än ömtåliga klädesplagg. Man bör därför byta ut sina lakan och handdukar med jämna mellanrum för att alltid ha fräscha och fina sådana.

I synnerhet handdukar tenderar att bli hårda och urtvättade efter några år, vilket gör att de inte är lika mjuka mot huden som de var ursprungligen i nyskick. De allra flest konsumenter önskar att ha handdukar som är mjuka och inte hårda, det är därför viktigt att tvätta handdukarna enligt tvättråden som finns anvisade samt att byta ut de efter drygt fem år för att ens önskemål på produkten ska upprätthållas. Det finns även hygieniska skäl till detta, då alla bakterier inte alltid försvinner till hundra procent enligt Göteborgs-posten. Även dessa produkter har, liksom övriga produkter oavsett produktkategori en livslängd under vilken företaget kan garantera en viss kvalitet för varan.

En anledning till att många väljer att inte byta ut dessa produkter så ofta som man är rekommenderad är att man finner det som en onödig ekonomisk kostnad. Som tur är så finns det återförsäljare av högklassiga varumärken på campadre till otroligt förmånliga priser. Exempelvis är de återförsäljare av borganäs of sweden som är ett väletablerat och känt varumärke inom denna produktkategori. Alla produkter från detta varumärke är på campadres hemsida rabatterade vilket gör att man kan unna sig fina produkter från de oavsett hur ens plånbok ser ut.

Borganäs of Sweden är ett företag som erbjuder och producerar fina påslakan och handdukar m.m. som är stilrena och tidlösa. De klassiska produkterna i stilrena färger finns alltid i deras sortiment, vilket gör att man alltid kan förnya linneskåpet med likadana produkter när det finns ett behov av det. På så sätt är det möjligt för alla med olika typer av förutsättningar ekonomiskt att förnya dessa typer av produkter. För många är det en typ av vardagslyx att kunna unna sig nya varor av denna sort, och genom Campadre bland annat är det nu möjligt att göra detta. Borganäs har ett brett sortiment som gör att man som konsument sannolikt, oavsett vilken typ av inredningsstil eller preferenser man har, lär hitta något i sin smak.