Köpa kläder i stora storlekar

Idag ser man en större variation av kläder inom klädmode som är anpassade för större storlekar, även kallat kläder i plus size. Alla klädbutiker har dock inte alltid anpassat sitt urval och har man en kropp som kräver större storlekar, finns det bra råd att tänka på när man shoppar kläder.

Investera i en ny hörnsoffa och nya plus size-kläder

Det finns många smarta klädråd för kurviga kroppar att tänka på när man handlar kläder. Ska man ha en fest hemma och vill ha en kjol, är en pennkjol alltid snygg och smickrande då pennkjolen ger illusionen av att förlänga kurvorna, samt att den gärna ska vara knälång. När man köper nya kläder som kurvig, ska man även tänka på figursmickrande kläder men inte för trånga. När man ska ha fest är ofta vardagsrummet en mötespunkt många trivs och samlas i och det kan vara klokt att investera i en snygg hörnsoffa till hemmet. Då kan man hitta en mängd snygga hörnsoffor online i varierande modeller och färger! Fördelen när man finner snygga hörnsoffor online är att man kan välja mellan fler designers och om den ska vara höger- eller vänsterställd.

Stiltips för snygga kurvor

Det finns många kloka och bra stiltips från designern för kurvor som är bra att ha i åtanke. Det är alltid snyggt att markera midjan och det gör man med plagg som slutar ovanför midjan, eller har en topp som blir bredare under midjan som en klockform. Har man tights är det snyggt med längre klockformade toppar som markerar midjan. Sköna och bekväma material med stretch är att föredra, för det är viktigt att man är bekväm i sina kläder. Matchar man samma färg på skor som plaggen, ger det illusionen av att se lite längre ut och färger ska man inte vara rädd att leka med!

Att välja klänning när man är kurvig är inte så svårt som man tror och det finns många fina modeller på klänningar som passar perfekt när man har mer former! En maxiklänning som markerar midjan kan vara riktigt snyggt, eller en klänning som går ner till knäna och går i omlott. Sist men inte minst ska man tänka på vilken kroppstyp man har! Det är viktigt att välja rätt plagg för varierande kroppstyper då även kroppar varierar i form och längd även när man är kurvig.