Se dina kläder med hjälp av hemstädning

Hemmet är i kaos och kläderna ligger överallt. Känns det igen? Då kan det vara en bra idé att anlita hemstäd som hjälper till att hålla hemmet i skick. När du behöver lägga mindre tid på grovstädning finns det mer tid och ork att organisera och inreda hemma.

Många längtar efter vardagsfrid när vi kommer hem efter jobbet och vill ägna oss åt roligare saker än hushållsuppgifter. Ett städat och ordnat hem gör det lättare att sjunka ner i soffan, bjuda på middag eller släppa in spontana besök. Det skapar mer tid tillsammans med barnen eller utrymme för fritidsintressen utanför hemmet. Även om hemmet kan upplevas kaotiskt är det via städhjälpen trots allt rent under alla saker. Detta ger ett lugn inför de uppgifter som annars kan gnaga på samvetet. Med hemstäd kan du därför tillåta dig att känna frid i vardagen. Under perioder då vi spenderar mer tid i hemmen och hälsan blir viktigare har hemstädning blivit mer efterfrågad. I stressiga perioder behöver du bara utföra det allra viktigaste, för allt annat är redan gjort av hemstäden.

Hemstäd erbjuder rätt hjälp för dig

Beroende av vad du önskar kan städhjälpen erbjuda något som passar. Det enda du behöver göra är att plocka undan lösa föremål som disk, tvätt och leksaker. Då kommer städhjälpen åt dessa ytor och därefter kan de lösa föremålen åter placeras ut eller ställas undan. Hemstädning kommer i olika paketerbjudanden. En hemstädning kan erbjudas i form av veckovis städning som gör vardagen lättare hemma, månadsvis städning eller en större storstädning, samt tilläggstjänst med fönsterputs. Storstädning erbjuder det lilla extra där även de osynliga och svårarbetade ytorna tas om hand. Många har svårt att nå högst upp på skåpen, kring taklampor och avlopp. Vid en storstädning blir allt detta gjort och sedan kan det dröja några månader innan det kan vara dags igen. För att veta vad som ingår i olika paketerbjudanden finns checklistor som även kan kompletteras om önskemål finns. Det är alltid bra att ta hjälp av några tips och ta reda på mer innan avtal tecknas.

Ett tryggt och säkert företag

Företagets ledord är respekt, ansvar och kvalitet. Det innebär att du kan anlita dem med rent samvete utan att oroa dig. Företaget erbjuder bra villkor för sina anställda och ett tryggt avtal för kunden som öppnar upp sitt hem. Städhjälpen tillåter även rut-avdrag, vilket gör det billigare att ta vara på den hjälp som erbjuds. Hos Skatteverket finns mer information om rut-avdrag. Genom att anlita hushållsnära tjänster från trygga företag bidrar du till fler arbetstillfällen och bra villkor för de anställda.