Tidlösa baskläder för garderoben

Basplagg är något som alla borde ha i sin garderob och ska kunna passa till det mesta. Fördelen med att ha baskläder i sin garderob hemma, är att även om mode och trender skiftar, kan basplagg göra looken komplett. Ett basplagg som en neutral t-shirt kan vara bra att ha under till exempel en skjorta, eller ett linne som är snyggt under en transparent tröja.

Smarta jeans går aldrig ur tiden

Byxor går aldrig ur tiden , särskilt inte jeans! Jeans har funnits sedan 1872 då grundaren Levi Strauss tillsammans med dåvarande skräddaren Jacob Davis, sydde ihop de allra första jeansen. Jeans har varierat med trender och utseende, men grundprincipen har alltid varit densamma. Att ha det slitstarka denimtyget i ett par jeans, blir bara snyggare med åren ju mer det blir slitet. När stretchjeansen kom runt 80-talet, fick jeansen ännu mer popularitet då de kunde vara mer följsamma runt kroppen och blev ännu mer bekväma att bära. Att ha ett eller fler par jeans i garderoben är perfekt som bas till alla typer av skjortor, toppar och linnen för både herr och dam. Det är smart att ha ett par svarta, vita, beige och blå jeans hemma att komplettera resten av garderoben med. Jeans ser alltid tidlösa ut och det kan man göra även med sitt utseende, som att förbättra och föryngra huden. Då kan man unna sig en effektiv behandling med botox för att ta bort fina linjer eller rynkor!

Basplagg för män och kvinnor

Om man som kvinna ska bygga upp sin garderob med en bra grund, finns det smarta tips med basplagg för kvinnor som man inte får missa! Det kan vara till exempel ”den lilla svarta”, klänningen som fungerar till allt – jeans, en vit skjorta, en kappa, sneakers, en stickad tröja och mycket mer som passar till allt. Något man inte får glömma är även accessoarer. Många tidlösa accessoarer för kvinnor som sjalen, väskor i brunt, svart eller vitt samt smycken med rena linjer och former håller alltid i alla tider och trender. För mannen finns det också den perfekta basgarderoben för män som kan innehålla en vit oxfordskjorta, finare byxor, stickade tröjor, en vit t-shirt, svarta och blåa jeans samt till exempel ett par klackskor för finare tillfällen, samt gymnastikskor eller sneakers. Mannens måsten när det kommer till tidlösa accessoarer, är bland annat en armbandsklocka, halskedja i tjockare modell och armband i läderform eller kedja. Klackringen är också något som alltid varit populärt och kan vara snygg på en man till det mesta.